Klinikk Røa har spesialisert seg på utredning og behandling av pasienter med vertigo. Mange av disse pasientene har tinnitus og hyperacusis. Vi får også pasienter med henvisningdiagnose tinnitus.

Klinikken har en avtalespesialist i ØNH som har ca. 4000 konsultasjoner i året. I tillegg til sekretær har vi to fysioterapeuter som har spesialisert seg på vestibulær rehablitering. En audiopedagog ville være et svært godt tilskudd i vårt behandlingsteam og kunne hjelpe mange av våre pasienter.
Vi kan tilby et godt faglig og sosialt miljø.

I likhet med våre fysioterapeuter arbeider audiopedagog som selvstendig næringsdrivende og betaler en fast prosentandel av brutto inntjening som husleie til klinikken.

Klinikken har fin og sentral beliggenhet i Samfunnshus Vest på Røa, 10 meter fra T-banestasjon. Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor og inngang fra bakkeplan. Lokalene er på 270 kvm med egen personaldel. Kontorstørrelse 16 og 24 kvm.
Klinikken har moderne infrastruktur med bla. fjerndrift IT, System X som elektronisk journal, hjemmekontorløsning, Melin betalingssentral og trådløst nett.

Henvendelse avtalespesialist i ØNH, Kirsten Hannisdal:
support@klinikkroa.no eller tlf. 905 22 909